• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »  Over Selman

Over Selman Transporten

Veilig en efficiënt

U wilt uw bloemen en planten graag veilig en efficiënt laten transporteren? Uw voorkeur gaat daarbij uit naar een ervaren en betrouwbare partner?

Selman Transporten B.V. is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren van bloemen en planten en al sinds 1946 een solide transportbedrijf binnen de sierteeltsector. Al jaren verzorgt Selman voor een adequate verbinding van de verschillende schakels binnen de sierteeltketen.

In de loop der jaren heeft Selman dan ook, in zowel Nederland als Duitsland, een fijnmazig netwerk weten te realiseren. Mede dankzij deze inmiddels vertrouwde samenwerking met exporteurs en retailers uit Duitsland en Nederland, is Selman in staat grote en kleine zendingen veilig en snel naar de plaats van bestemming te brengen.


Logistieke puzzels: onze specialiteit

Selman Transporten B.V. is gevestigd in Bemmel. Selman beschikt over een eigen overslaghal en koelcel. Hier verzamelt en bundelt Selman de diverse zendingen, om deze vervolgens veilig en efficiënt naar de plaats van bestemming te transporteren.
Met een gemotiveerde ploeg medewerkers, een modern wagenpark en een soepele samenwerking met diverse transportbedrijven, worden logistieke puzzels uitgewerkt, opgelost en uitgevoerd. Natuurlijk staan hierbij begrippen als flexibel en betrouwbaar centraal.