• Actief sinds 1946
  • Specialist in geconditioneerd vervoer van bloemen en planten
  • Veilig en efficiënt transport
  • Zeer gemotiveerde medewerkers
  • Modern wagenpark
  • Flexibele en betrouwbare partner
 »   »  Topdrukte tuincentra

Topdrukte tuincentra

Topdrukte tuincentra

Dit weekend berichtte de Gelderlander over de enorme drukte bij de tuincentra dit jaar. Deze topdrukte zorgt voor verkooprecords en overstegen de verkopen van 2018:

(https://www.gelderlander.nl/nijmegen/vraag-naar-tuinplanten-stijgt-naar-recordhoogte-meest-idiote-voorjaar-ooit~a2706ce6/)

Oftewel: De tuin is in. Goed nieuws voor de hardwerkende kwekers!

Wat ontbrak in dit artikel was de enorme logistieke prestatie die keer op keer wordt geleverd om de planten van kwekers al dan niet via veilingen naar de tuincentra te vervoeren. Afgelopen weekend heeft Selman met collega vervoerders de actie “Plantjesmarkt” van een grote bouwmarktretailer verzorgd die weer op uitstekende wijze is georganiseerd door logistiek organisator Greenlines.

Op zaterdag en zondag is er geladen bij meer dan 25 kwekers in Nederland en Duitsland en is vervolgens uitgereden op maandag 2e Paasdag ’s ochtends bij 130 filialen.  Deze actie vindt plaats naast de reguliere transportdiensten.

Bij deze operatie zijn ruim 100 vrachtauto’s met chauffeurs betrokken. Daarnaast hebben er nog eens 25 mensen op de overslagpunten keihard gewerkt om aan de vraag van kopend Nederland te voldoen. Selman Transporten is trots op alle medewerkers die ook tijdens de Paasdagen er weer gewoon staan. 

Terug naar overzicht